Den 26/3 håller byalaget årsmöte kl 12 i TiF-stugan


Information från Tormestorps Byalag

Kära Tormestorpare

Den 26/3 håller byalaget årsmöte kl 12 i TiF-stugan. Alla Tormestorpare är varmt välkomna dit för att höra vad byalaget har gjort under 2016 diskutera med oss om och hur vi ser på framtiden. En del nya styrelseledamöter ska väljas och vi vill även gärna undersöka intresset hos medlemmarna att engagera sig några timmar i någon av våra aktiviteter.

Under 2017 kommer byalaget traditionsenligt att arrangera midsommarfirande på Jöns Jöns Äng. Vi kommer även att arrangera en fest för byn i slutet av sommaren. Mer information om detta kommer inom kort. Byalaget kommer även under 2017 att samarbeta med och stödja föräldraföreningen i arrangemanget kring Barnens dag och bidra med tält till Valborgsfirandet och loppisen dagen efter.

Ju fler vi är desto mer kan vi göra tillsammans! Byalaget ber att alla som känner att de har ett par timmar över för att hjälpa till med aktiviteter, tältresning och annat hör av sig till oss.

Väl mött den 26/3!

Mvh Tormestorps Byalag